Vårat gäng har dragit igång något som heter "Veckan Uppgift", som går ut på att man ska rita sig själv i ett utvalt tema. Valfritt material och teknik.
Första veckans tema var "Superhjälte":Sara Roos aka The Painter!

Jobbar sällan i Photoshop sen jag föredrar penna och pensel, men planen är att jag ska börja göra det. Ska försöka få min ritplatta att funka också!

Veckan nummer 2, Tema: Semester

Ligga på stranden har aldrig varit min grej, så drog på äventyr i djungeln istället!

Nyfiken vad veckans tema kommer att vara..!

Akryl Pannå A3
I fyra dagar nu har vi haft "Färgvecka" på Formläran, och det har varit väldigt roligt! På måndagen började vi med att gå igenom lite fakta om alla färger och medier som finns, sen avslutade vi dagen med att måla abstrakta akvarell bilder. Dagen efter var det färgpennor som gällde och vi skulle med dom rita olika ansiktsuttryck. Sen kom äntligen onsdagen och det var dags för akryl! Verkligen saknat att måla! Har inte hunnit det dom senaste månaderna.

Uppgiften gick ut på att måla två tavlor på ca 7 tmmar. En förställande och en abstrakt. Till uppgiften hade Johannes tagit med sig ett gäng låttexter, var av vi fick välja två stycken, som vi sen skulle tolka och måla ett "albumomslag" till. Det var riktigt roligt! Jag hade kunnat suttit mycket längre än dom där timmarna. Den abstrakta tavlan "slängde" jag ihop på ca en timme. Vela aldrig sluta måla på den andra!
Nedan syns resultatet: (kassa mobilfoton)
Efteråt hade vi redovisning då vi fick berätta hur vi tänkt och vad vi trodde det var för musik. Tror nästan ingen hade rätt, Johannes hade inte gjort det lättare av att han översatt några, från svenska till engelska och tvärtom. Några låtar var verkligen chockerande *haha* Vi var hemma strax efter åtta på kvällen, så man var verkligen slutkörd!

Så idag hade vi sista dagen, då det blev prov i form av tipsrunda; Jag hade alla rätt! *haha*
Synd att det går fort när man har roligt.. Ska brottas med min "Line of Interest-Serie" nu. Tiden räcker inte riktigt till..