Blyerts/ Tusch A3

Så här här dom..Ett orginal i blyerts och ett i tusch. Måste bli bättre på att planera min tid!
Jag fick Johans tv-spels berättelse om den "Brittiska Ninjan", och efter att jag läst igenom den blev resultatet så här:(kassa inscaning från skolans kopiator)

Tyvärr blev bakgrunden lidande av tidsbristen. Har efter deadlinen lagt till mer på blyertsbilden som har gett den mycket mer djup, gjorde stor skillnad, så nu funderar jag på att göra det med tusch bilden också..

Nu är det paus från Formläran ett tag, men då börjar Seriekursen istället. Första uppgiften är om "Line of Intrerrest" och går ut på att göra två seriesidor med någon slags konflikt, där man använder sig av just dom reglerna. Får se hur det går...är inne på hockey just nu..
Tusch/Blyerts 15x20 cm


Uppgiften gick ut på att göra två versioner av samma bild i storleken av en ruta 15x20 cm. Bild 1 skulle bara vara blyertslinjer med linjal. Den andra skulle vara i tusch och då fick vi inte använda linjal, och i bilden skulle vi alltså använda oss av "1 punkts-perspektiv". Nåt som jag inte är bra på...är inte så bra på att följa regler och rakalinjer. Tror det har något med min mattefobi att göra.Bild nummer två skulle vara "2 punkts perspektiv". Orkade inte krångla allt för mycket så den blev väldigt simpel, men den var väldigt rolig att göra iaf. Samma problem som alltid: Tidsbrist! Fanns inte tid till att fixa med massa detaljer. Måste skärpa mig nu.

Man fick ett tema till varje bild också, jag lyckades välja valfritt på varje. Allt tack vare Sara och hennes nummer 5!
Blyerts


Tittar på The Vampire Diaries och tecknar hjärta och smärta..