Gott Nytt År!!
Nu hoppas jag att 2013 blir ett spännande år som kommer bjuda på mängder av roliga upptåg, och att alla får vara friska och krya!
 
Olvier är alltså min vackra enhörning, som min animation kommer att handla om.
För att fira detta använde jag för FÖRSTA gången en ritplatta att skissa med.
Ja jag vet, lite efter, men det är mest för att jag är så allergisk mot att använda datorer i mitt kreativa arbete.
Det känns inte lika äkta, för mig, på något vis. Svårt att förklara men jag gillar verkligen känslan av riktigt papper och pennan.
Men för att vara första gången så är det inte helt värdelöst om jag får säga det själv. I morgon ska det göras mer och kanske jag kan börja animera Olivers första rörelser!
 
 
Men faktiskt så hade jag använt ritplattan en gång tidigare, resultatet syns ovanför, Det var alltså allra första gången med en ritplatta. Utgick från storyboarden jag gjorde tidigare, en liten skiss på skogen Oliver ska komma ut galopperandes från. Får se hur bra det lyckas, men sjukt roligt är det iaf!
dator, enhörning, ritplatta,
Dåligt med uppdateringar nu på slutet, vilket mest har berott på att jag jobbat en hel del i stallet och varit ute på äventyr.
Har iaf blivit klar med årets sista skoluppgift, inget masterpiece om jag får säga det själv.
 
Uppgiften gick ut på att rita 3 "cartoon-spalter". Vi fick en väldigt diffus beskrivning vad det skulle vara för något, så jag valde iaf att göra en krönika, alldeles lagomt bitter och arg haha
 
 
Nu så här efteråt så inser jag att jag borde kört på svart/vitt och mycket mer svärta. Hade gett mer tryck i bilderna tror jag.
Men var nog fortfarande inspirerad av "barnboksuppgiften" och gick lös med färgpennorna.
Så överväger starkt att utveckla texterna lite och rita om den när tid finnes.
 
Och jag måste träna på att texta!
Jag får ofta beröm för min handstil när jag skriver, men när jag ska handtexta till tex en serie, spänner jag handen och det blir inte bra. Jeje övning ger färdigthet som det så fint heter...
Nu är det mindre än en vecka kvar till jul också, härligt!