Efter att surfat på Bokkeis blogg kunde jag inte hålla mig, och sen kände jag för att fira den klarade deadlinen, så det blev en liten shopingtur på nätet. Frossade i mängder av pennor, lite akvarell, lite tusch och lite annat.
Längtar tills paket kommer!
Deadline var alltså i måndags med redovisning och "utställning" i Galleri 31 på skolan. Så nu sitter alla våra bilder där noggrant uppnålade på Högskolans väggar. Det blev riktigt nice! Det var även kul att se alla andras bilder.
Till denna högtidliga stund hade våran lärare även fixat chips och läsk, han hade också gjort affischen som syns nedan (väldigt vacker mobilbild..) Dagen avslutades med att vi såg filmen "Night of the Living Dead" i klassrummet. Klockren dag!


Affischen fick en att känna sig lite som en rockstar, en festivalaffisch *haha*
Äntligen klar och i god tid till deadline i morgon! Känns riktigt bra. Så i morgon blir det redovisning och uppsättning av bilderna i Galleri 31 här på Högskolan.
Dom klara versionerna. Hade lite dåligt papper så det slog sig lite när jag tuschade och scanern här är super och ser alla detaljer, därför ser det lite flammigt ut på Franks hals, men annars är jag nöjd. Det blev bra slutresultat.
Bara att planera för 15 strippar och en serie till SPX...


A3 Tusch tusch och lite till

Så var det dags för tuschningen. Det har flytit på väldigt bra och jag räknar med att vara klar i morgon. Kanske hinner jag till och med börja på "flickan och fölis". En hel dag i Bunkern blir det iaf!Vy över min plats i Bunkern, den växer med bilder varje vecka...