Tittade mailen idag och såg att jag fått mail från två av mina lärare.
I det ena mailet stod det att jag fått ett B i betyg i Grundläggande Bildbehandling, vilket jag är väldigt nöjd med. Framför allt sen illustrator verkligen inte var min grej. Tog lång tid innan jag började förstå hur jag skulle göra med alla punkter. Tanken snuddade vid att om jag ansträngt mig lite mer kanske jag kunde fått ett A...men nej, betygs jakt har aldrig varit min grej.
Sen i det andra mailet stod det att jag lyckades med att maila in Urban Legends uppgiften innan betygen sattes så istället för ett Fx så skulle jag få ett betyg nu. Vilket också känns bra, även om jag inte är nöjd med min prestation...
Urban Legends uppgiften var 50% av betyget, men jag har iaf lärt mig flera saker till nästan gång vad jag ska och inte ska göra.

Nya uppgifter har vi också hunnit få. Denna gång fick vi två påståenden, sant eller falskt, som vill skulle illustrera och designa som spelkort till ett brädspel. denna uppgift gick ut på att texta och jobba med siluetter. Minst 3 lager skulle bilden bestå av och bara ett fick vara "skuggat".
Jag är nästan färdig med båda och det är redovisning på måndag! Känns bra att vara ute i tid för en gång skull.

Bild nr 1 utan text:


I morgon är det helg igen!

Kommentera

Publiceras ej