Vi har fortfarande inget internet i huset, så uppladdningarna här går som ni annar väldigt trögt pga detta..suck!
Men vi är lovade att få fiber nu i början av december, så håll tummarna!!

Den senaste månaden har jag enbart jobbat i Adobes After Effect. Den senaste skoluppgiften gick ut på att skapa en film, enda kravet var att man skulle utmana sig själv. Så jag valde att göra en 2D animation i After Effects, ett program jag aldrig tidigare öppnat.
 
Och jag måste säga att det har gått över förväntan! Animationen är nu klar, den blev 1 minut och 13 sekunder lång. Fuskade lite och gjorde den till en stumfilm så jag slapp hålla på och läppsynka denna gång *hihi*
 
Som vanligt är jag talanglös på den tekniska biten, och första gången jag gjorde om den från AF-fil till vanligt film-format blev den över 2 GB stor! Min dator hatade mig då, men nu har jag fått ner den till 600 mb iaf..fortfarande väldigt stor, men minskar jag den mer så blir den pixlig och ful. Måste ut på nätet och Googla runt lite på möjliga alternativ.
 
Planen är att ladda om den här så snart som möjligt, men som sagt måste hitta en lösning först.
Är riktigt nöjd med den iaf, för att vara första försöket, den har känslan jag sökte efter. Är nog mest nöjd med introt; både en old school nedräkning och "handwritten" titel text. En skärmdump ser ni nedanför:

 
Nu är ni lite uppdaterad iaf!
Fridens liljor!

 
 
 
n
2D, adobe after effects, animation, digitalt,

Kommentera

Publiceras ej