Ännu en beställning levererad! Denna gång Järvsö Blomster med en av sina ägare i vagnen. Nöjd med hästens färg på denna. Några slarviga mobilfoton är vad ni bjuds på. Glömmer bort att fota, så det blir några slaviga snabba på slutet..
Så bara att ge sig i kast med nästa beställning. Så jäkla roligt att måla just nu.

Skolan tog slut i helgen också. Så nu är jag klar med Bildpedagogik A, eller jag har sista uppsatsen kvar att lämna i den, 7 juni är det slutdatum på denna, borde hinna med att skriva klart den. Problemet är att vi åker till Prag den 4 juni..tänkte inte på det när vi bokade..Oops!

På lördagkvällen firade vi sen ute på Långnäs. Inte en regndroppen fick vi på oss. Hälsingland är andlöst vackert med sina blå berg. En riktigt bra helg trots mycket stress. Ska bli skönt att åka till bort och lätta lite på stressen förhoppningsvis.


 
 
 
 
2014, Akryl, färg, häst, järvsöblomster, kallblod, måleri, målning, porträtt, trav,
Fortfarande inget jag kan visa riktigt än, men snart så!

I helgen var jag på Stockholms Internationella Seriefestival. Detta år hade jag ingenting med mig och jag hann bara vara där i dryga 3 timmar..
Tanken var från början att jag inte skulle dit alls, men klockan 22 på fredagkväll bokade jag tågbiljett ner på lördag förmiddag. Tur var det, för satan vilken energiboost det var! 

Bara att komma in på mässområdet är helt fantastiskt, man översvämmas av alla intryck, alla kreativitet och alla glada människor i olika former och figurer.
Helt underbart att träffa delar av crazy 8 och andra vänner från serie o bildprogrammet! Alla är så duktiga o fina. 

Även vår bästa Ola Skogäng var där, och tillsammans med Daniel Thollin presenterade dem den nya Theo boken: Deus ex machina: Sonen! Den 5e boken om Theo. Äntligen, har väntat på fortsättningen!

Sen tiden var kort hann inte jag gå igenom alla bord och missade nog en hel del guldkorn, men fick med mig det jag åkte dit för och lite till..Hann med några riktigt trevliga pratstunder med härligt kreativa människor om allt från öl till zombies.
Och såå många snygga mustascher!
Nästa år då jäklar ska jag ha egna grejer klart! Lämnade området med ett leende på läpparna, ganska mycket fattigare men med grymt mycket ny energi.
 

(2054 är tecknad av tidigare Serie o Bild elever och vann vinnare av fanzinepriset 2014: folkets röst)
(Nekromani - tecknad av Aurora Walderhaug)
(Tidvatten av Elena Serrander)
(Sen det är 20 års jubileum kunde jag inte hålla mig från att köpa lite Hellboy...) 
(blev även några prints som jag har glömt att föreviga på bild)
 
Helgen avslutades med en härlig dag i solen och med en helt fantastisk solnedgång! 

 
 
 
 
 
 
Hälsingland i mitt ❤!
 
 
 
 
2014, Stockholms internationella seriefestival, comics, himmel, hus, hälsingland, seriemässa, serier, sis2014, solnedgång,
Så var dagen här. Idag fyller jag 30 år.
Skum känsla, men gött med all uppvakning och alla gratulationer.
Åren går fortare än vad sinnet hänger med. Men sinnet dränker vi i tårta och planerar inför den stora festen om precis en månad. Ska bli grymt kul!
Det blev även en kort intervju i Ljusnan dagen till ära: Hela Hälsingland 
Rätt rolig läsning haha. 
Första frågan var: "Vem är Sara Roos?" Det svaret kändes lika komplicerat som universum skulle jag säga, men jag skalade ner det till de två saker som ständigt är närvarande iaf: hästar och tecknandet. Är ingen fungerande människa utan dessa två.

Så nu fortsätter dagen med massor av tårta. Rätt dött här på bloggen nu för tiden sen jag nästan bara jobbar med olika beställningar som är presenter. Vill inte lägga ut dem här förän de är utdelade.
Bjuder på en selfie med mitt nya röda hår. Kände att 30 års milstolpen krävde en förändring. Dock ingen kris som märkts av än haha!

Keep rocking!
 
 
 
 
 
30år, födelsedag, intervju, personligt, rödhårig, selfie,