Det börjar dra ihop sig till årets mässa. Jag kommer inte ha något med mig dit i år heller. Vi har större planer till nästa år vi hoppas på att genomföra! Men här kommer i alla fall min tolkning på Lina Neidestams officiella festivalbild. Här kan ni spana in orginalbilden: SIS2015Orginalskissen:
2015, Stockholms internationella seriefestival, dator, digitalt, fanart, neidestam, photoshop, sis2015,
Så var vi där igen. Det hade hunnit gå ett år. Helt sanslöst. Uppsala Comix är en av de charmigaste och trevligaste mässor jag varit på och årets mässa var inget undantag. 
Efter varje gång går man därifrån fylld av energi och massor av ny inspiration.
Något jag verkligen såg fram emot denna mässa, förutom att träffa Crazy8, Ola och alla andra härliga vänner,  var att få lyssna på Achdé, som tecknar Lucky Luke. Läste mycket Lucky Luke som yngre och brukade färglägga figurerna på insidan av omslaget på seriealbumet. En riktigt härlig snubbe, synd att han inte fick prata längre. Väldigt pratglad! Så han hann inte med så många frågor för den tid som var utsatt för honom. 
Men jag fick en Jolly Jumper tecknad av honom! 
Så nu ser vi fram emot Stockholms internationella seriefestival som äger rum i maj.

 
Nu planerar jag och min vapendragare Emma att ta en sista minutern till en strand för att ladda batterierna.
Och då ska jag bara läsa serier, äta vattenmelon och sova; välbehövligt.
 
luckyluke, mässa, seriemässa, serier, uppsala, uppsala comix,
Beating Moss (@beatingmoss) är ett hyffstat nystartat band som just nu jobbar på att släppa en EP. Garagerock är deras egen beskrivning av sig själva, med en tuch av punk skulle nog några lägga till.
 
Jag fick iaf förfrågan att designa deras omslag till deras Ep. Nedan ser ni vart det lutar åt. Texten har grabbarna skapat själva, jag har bara färgsatt den. Just nu är den en lite pixlig historia skapad i Paint (!) vilket gör den ännu mer amazing. Grabbarna satte ihop ett collage med nio olika bilder som jag sen tog inspirationen i från och kom fram till det här, en rostig jävla bli som plöjer genom det svenska träsket, symboliskt till tusen.
Det enda jag har kvar att göra är att fixa till himlen, just nu så är solnedgången lite mossig..


 
 
 
 
 
 
album, beating moss, beatingmoss, car, cartoon, cintiq, cover, digitalt, ep, målning, omslag, painting, photoshop,