Ja, precis så var namnet på festen jag närvarade i helgen. Säg det snabbt flera gånger!
Det var egentligen en enkel tillställning från början för att få en anledning att umgås och skjuta på saker, men som alltid när vi ska styra något så galopperar vi iväg och det blir större än planerat, och alla älskar att "spöka" ut sig!
Så det blev prickskytte, shoot off och bara allmän avrättning av ballonger och några ölburkar. Vi hade även porträttbilder av mer eller mindre ökända figurer som exempelvis Fritzl... Utöver det var det god mat, bastu och mycket skratt. Nästa tema verkar bli Safari-Serengeti-Jumanjii-Det-Finns-Dinusarier-I-Afrika-Tema!
Svårt att beskriva hur mycket jag älskar dessa galningar.
 


 
 
cowboy, cowgirl, fest, gevär, luftpistol, party, prickskytte,
En mysig festival som jag inte hade så höga förväntningar på inför, vi gick mest för att "support your local", men den överraskade och var riktigt bra.
Med klassiska punkband som DLK, Strebers och Dia Psalma så kändes det stabilt. DLK levererade alla klassiska hits jag önskade höra. Åfysatan och Cedron var två band jag inte sett eller hört tidigare men något som kommer att spelas ofta i högtalarna. Sen har vi röjjiga Thundermother som levererade skön rock och Bombus får inte glömmas bort!  Osså massa grym skate när Leffe Open gick av stapeln under lördagen. Bra helg!

 
Mer öl och festival, tack!
Igår hade Beating Moss sin premiärspelning på O'learys i Bollnäs. Och som deras "backdrop" återfanns min illustration. Såg riktigt bra ut! Dock sen jag bara hade mobilen och det var skumt inne i lokalen blev det inte så bra bilder men såhär såg det ut iaf: 


 
 
 
 
O'learys, band, bar, beating moss, beatingmoss, bil, bollnäs, illustration, musik, pub, rock, rockband, spelning, träskrock,