Ännu en hästtavla avklarad och färdig för leverans. 30 x 40 cm i akryl.De två översta är fotade med sytemkameran och de andra med mobilkameran. Nu ska jag ta mig an nästa beställning.

 
Akryl, halvblod, häst, målning, porträtt, ridhäst, varmblod,
Just nu pågår det något väldigt fint i Bollnäs: Bollnäs Skramlar.
Det är ett initiativ som startades av några grymma människor i min hemkommun som handlar om att samla ihop pengar till människor i nöd.
"Så här står det i deras beskrivning: 60 miljoner människor är fortfarande på flykt och i akut behov av hjälp. 
Ingen kan göra allt men alla kan göra något och nu är det Bollnäs tur att göra skillnad och rädda liv.
Under oktober och november sker insamlingar i olika delar av kommunen och den 28 november arrangeras en stor välgörenhetsgala på Kulturhuset i Bollnäs.
Biljettintäkterna från kvällen går oavkortat till hjälporganisationen UNHCR."


Under november månad pågår även en välgörenhetsauktion med massor av läckra konstverk och andra häftiga prylar. Varje dag aktioneras ett nytt objekt ut. Så se till att gå in på deras facebook sida och lägg vantarna på något unikt och gör en god gärning: WIN WIN.

Jag skänkte denna tavla, som ej ännu har aktioneras, ut så ni har fortfarande chansen!
Jag döpte den till Safe Haven. Jag valde att göra något färgglatt och fantasifullt. Man kan vara rik på olika vis, rikedom behöver inte mätas i pengar, har man råd att använda sin fantasi så är man rikare än många.
Färg lyfter sinnet och humöret och kan min bild väcka något av dessa så är jag glad.

 
 
En något bitter Bollnäs-bo (Sverigedomokrat såklart..) muttrade om att det bara var en droppe i havet, det Bollnäs Skramlar försöker åstakomma. 
Men även en droppe i havet skapar ringar på vattnet.
Jag är otroligt glad över att få kunna vara med och bidra, om så det bara är lite grann.
Jag är även stolt för första gången på länge över att vara från Bollnäs!
akvarell, bollnäs, bollnäs skramlar, illustration,
Igår gästade jag och min rocksyster Gävle för att se In Flames lira i Gasklockorna. Som vanligt levererade grabbarna i bandet, denna gång körde det många äldre låtar, och många låtar jag aldrig tidigare hört dem framföra på scen, vilket var kul. Enda minuset jag kan komma på var att de gärna kunde kört en halv timme till. Trots att de körde mängder med låtar (22 stycken sa någon?) så hade man gärna vela hört fler. Men det var mycket skratt och väldigt intimt. Älskar när de kör dessa små klubbspelningar. Normalt sett när man ska se In Flames får man trängas med 10 000 andra som ofta är en halv meter längre än en själv. Att få komma så här nära scen är en upplevelse. Gasklockorna är i sig också en överlägsen konsertlokal, bra ljud och schysst servering. Nice att kunna få glida runt och dricka öl i väntan på banden. Förbandet Black Temple var inte heller dåligt att lyssna på! En riktigt lyckad kväll. Trots kvällen började med en hel del motgångar med skördetröskor, tåg som inte gick, läckande vattenrör och stängda restauranger..
Tror detta var sjunde gången jag ser In Flames live: Sundsvalls Gatufest-04, Annexet-08, Metaltown -08 -10, Maxim -12, Getaway rockfestival -13. Vad jag kan komma ihåg men känns som om jag missat nån.

 
Få saker som gör mig så glad som att gå på konsert. 
Tack Lina <3
 
In flames, gasklockorna, geflehårdrocksklubb, konsert, metal, musik, rockfoto,