Ännu ett beställningsjobb. En av mina passhästar på jobbet, Robis Silver. 
När han såldes till Finland så bad en av ägarna mig att måla ett portätt av honom. Fotat med mobilkamaren så färger och blänk gör den inte hundra rättvis men jag gillar den. Hade nästan kunna sparat den för mig själv
Nu har jag fyra beställningar till att ta tag i. Måste börja med att beställa hem dukar och färg. Julafton för mig, sorg för plånboken.


 
 
 
Akryl, canvas, häst, måla, målning, porträtt,
Städar hemma och i datorn. Hittade många gamla bortglömda bilder. Bjuder på några stycken.
Den första föreställer två grabbar jag lärde känna under min tid på Högskolan i Gävle. De drev ett radioprogram under en kort tid där de bland annat diskuterade jättesköldpaddor och jag kände mig tvungen att illustrera det hela.

Detta är en seriesida ur en serie jag döpte till Adamida, tror jag iaf, det blev aldrig nåt mer av den. Men den var rolig att teckna,

Denna sida är från en skoluppgift då vi skulle jobba med "line of interest": att teckna en händelse från två olika perspektiv kort förklarat.

Alla mina kollegeblock och skrivhäften består av hälften illustrationer och hälften anteckningar..

Ett tag hade vi ett "tecknar-tema" varje vecka, för att hålla i gång kreativiteten och utvecklas.
Denna kom till när vi skulle teckna oss själva som en superhjälte: The Painter.
 
 
Den senaste tiden har jag gjort klart alla ölettiketter som jag hoppas kunna visa upp snart och utöver det har jag ett par hästporträtt som jag målar på. Allt kommer upp här bara de blir klara.