Förväntningarna inför denna kväll var inte så höga; i Edsbyn och bara band man redan sett hundrasjuttioelva gånger, men vi tänke att man får passa på när tillfälle bjuds. Support your locals när det väl händer något här uppe.
Så sagt och gjort vi begav oss dit..och hade en helt awesome kväll! 

Lillasyster levererade en riktig urladdning och med klassiker som "Så Jävle Bra" och "Berätta det för Lina". Även "Lok står när dom andra faller". Så jäkla värt! Hade glömt bort hur röj dom är att se.
Mustasch var inte sämre dom heller, när Ralfs stämma ljuder "Bring Me Everyone, I need to hurt someone" är det svårt att stå still. Båda banden har hög lägsta nivå och man blir sällan besviken. Med några kalla innanför västen är det alltid kul att röja till dem.

På "VIP-scenen" spelade Doka och Beating Moss. Båda banden med polare till oss i.
Det är de enda jag tyckte var värdelöst. Alla borde fått möjlighet att se de banden. De hade kunna dragit VIP området annorlunda så övriga gäster också kunde ha fått lyssna på dem framme vid scenen. Men annars var det rätt nice område och skön stämning.
Kvällens bildbomb:
 
Beating Moss
Lillasyster
DOKA
 
Så jag och Rocksis var mer än nöjda när kvällen tog slut!
Fick komplimanger av både Martin i Lillasyster och Emilia Lee, så jag blev sjukt smickrad!
Annars så åkte jag skateboard, hängde knäveck, sjöng mig hes och åt kakor backstage. Kvällen avslutades med Chili Cheese. Svårt att begära mer. Vi kommer nästa år också!
 
 
 
Doka, Edsbyn, Lillasyster, Metal Park, Mustasch, beating moss, foto, rock n roll, rockfoto,
Här kommer en bildboom på sommarens kanske bästa helg!?
Jag hade höga förväntningar när vi lämnade Bollnäs och styrde mot Leksand och Krökbacken Festival! 
Årets line up var fenomenal! Jag var så taggade på att äntligen få se SKRAEKOEDLAN!! Utöver det så var det Black Temple, Långfinger och Truckfighters som stod högt på listan. Inget av de banden gjorde oss nå besvikna! Det var sjukt mycket bra musik på scen, Snowy Dunes var en ny väldigt trevlig bekantskap!

Jag har aldrig varit på någon liknande festival som Krökbacken, så härlig stämning, vi fick verkligen blodad tand! Fantastiskt ställe och så mycket härliga människor. Vi hade även tur att få super trevliga grannar. Vårt camp höll även hög nivå och stod pall trots det dåliga vädret. Camp Pink Unicorn/Bollnäs for the win!
Men efter 3 dagar utan dusch och varmvatten var det väldigt skönt att få komma hem och krypa ner i soffan!
Kommer bli ovant att somna i ett tyst hus istället för till tung fuzz eller pumpande elverk och skratt. 
Dag1
På bilden ovan så skymtar man vårt tält, framför husbilen uppe i grässlänten.
LÅNGFINGER
TRUCKFIGHTERS 
 
DAG2
SKRAEKOEDLAN
DAG3
BLACK TEMPLE!
 
Black Temple får avsluta bildboomen, de var sanslöst bra! Jag hade sjukt adrenalinpåslag efter spelningen! Hoppade till och med över kravalstaketet för att hämta ett plektrum *haha* Ser fram emot att se dem igen!
Men nu är det åter till verkligheten och i morgon börjar jag jobba igen..
 
 
 
 
 
 
 
 
black temple, festival, krökbacken, leksand, långfinger, skraekoedlan,
Här kommer de färdiga etiketterna, ölen är provsmakad och godkänd! Så in på Systembolagets hemsida och beställ, eller besök grabbarna ute i Orbaden för att åka Zip Line och se hur det går till i bryggeriet! Finns en öl för alla smaker! 
 
 
 


bryggeri, etiketter, foto, färg, illustration, organicsmash, portrait, porträtt, öl,