Då var året Comic Con över. Som vanligt var det en toppen helg men många härliga vänner. Rolig att få träffas och umgås med alla igen! Det brändes pengar och nördades lös ordentligt.
Dock var årets mässa något i sig själv lite av en besvikelse, många stora spelföretag saknades. Det var mindre fokus på spel och mer fokus på att folk ska köpa saker i år kändes det som, och indiespelen var utspridda från att ha haft sina egn hörnor tidigare. Inte var det några mässpriser heller, det kändes som folk försökte kränga saker så dyrt som möjligt. Sen var det många bås jag undrade över vad gjorde där egentligen, där de inte hände något speciellt, tex DCs monter såg så stor, tom och tråkig ut. Något man egentligen har världens möjlighet att göra något roligt av. Mässan kändes som om några trött föräldrar satt ihop för att barnen ska roa sig några timmar så de vuxna får lite lugn och ro.
Men det fanns även många positiva delar också, det var roligt att de var mer serieförlag som var där, och föreläsarna var intressanta. Vi lyssnade bland annat på serietecknaren Kim W Andersson, och skådespelaren Jason Isaac som spelar Lucius Malfoy i Harry Potter. Det var så jäkla roligt att höra olika historier från deras liv och händelser i deras karriärer. Vi var där från morgon till kväll i princip alla dagarna, så det blev många steg gjorda och vi träffade många härliga människor. Nedan syns några av alla snygga outfits människor hade på sig. Stämningen var väldigt glad och positiv och vi fick prata lite med Angelica Norgren från P3 Spel också! 
Min Dark Phoenix kostym blev även den en hit! Och vi har redan börjat planera inför nästa år...

BILDDBOMB
 
 
 *värt*
 
 
 
 
comicon, comiconswe, comics, dark pheonix, game of thrones, gameboy, harry potter, hbo, legobatman, pyramidhead, star wars, stranger tings, x-men,
Har fått förfrågan att designa några fler loggor, nedan syns några skisser: 
 
Två helt olika typer, en där beställaren önskade att de skulle likna Organic Smash etiketter och den andra skulle vara mer grafisk och förmedla att de arbetar med teknik i undervisningen. Att projektet handlar om motivation, delaktighet, aktivitet, elever, skola, inkludering. Klämde in Ovanåkers logga i den också.
Kul att jobba med helt olika projekt, har även hunnit med att måla en innebandyklubba, dock glömde jag fota av den. Just nu är det rätt lugnt på beställnings fronten för en gångs skull, men brukar dra ihops sig ju närmare jul man kommer.
 
 
 
 
grafisk design, illustration, logotyp,
Det fanns under en kort tid ett uppskattat radioprogram när jag gick på Högskolan i Gävle. Under en av deras sändningar började de prata om jättesköldpaddor och annat. Jag satt hemma och pluggade men började rita på en fan art istället... ibland är allt annat roligare än att plugga. 
Det var sådär 4 årsedan, hittade skissen nyligen och fick för mig att jag skulle färglägga den. Så här är resultatet:
 
Blyerts-skissen 
 
Skapade en hackig gif (längesen jag gjorde en gif nu) bara för att det är lite roligt att se delar av processen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
illustration, photoshop,