Oj vilken helg det blev!
 
Jag och kärleken åkte ner till Stockholm på fredagkväll,  men pga av ett rälsbrott norr om Gävle, gick resan som vi hade tänkt oss:
Viktors tåg kom aldrig fram till Gävle så jag fick åka tåg själv till Stockholm. Som tur var hans föräldrar snälla och lånade ut bilen så han kunde komma efter till slut.
 
Ensam kom jag fram till Stockholm strax innan nio, som tur var hade större delen av vårt gäng kommit fram tidigare så jag anslöst till dom i Gamla Stan. Där det blev drag på the Liffey med elfioler och öl.
Efter ett antal öl checkade vi ut därifrån vid ett tiden och begav oss till Max för *chili cheees*
Sen blev det kväller och ladda för årets mässa!
 
Lördagmorgon strålande med sol och det bar av in till Kulturhuset. Vi hade två bord inne i stora salen, samma fyrkant som bland annat Jonas Darnell (Herman Hedning) och Kvarnby Folkhögskola.
Vi fyllde vårt bord till bredden med fanzin och prints.
Under hela dagen var det konstant fullt med folk i lokalen! Jag drev mest runt, minglade, shopade och trånade över vackra illustrationer. Det fanns så mycket att se, det blev "overload".
 
Träffade otroligt många trevliga och intressanta människor. Förutom allas våra favoriter Ola Skogäng och Daniel Thollin fick vi skaka tass med Jonas Darnell, tecknare av Herman Hedning, en otroligt driven Natalia Batista från Nosebleed Studios. Träffade en karl från Malört Förlag som var väldigt inspirerande, hade jag haft mer pengar hade jag investerat i deras böcker med medföljande sountrack (!) Jag kan fortsätta rabbla upp människor vi träffade på våra rundor.
Så kul att träffa likasinnade även om det tar ett tag för mig att tina upp ordentligt och komma in i "Denninger-mode" haha Var helt slutkörd när jag kom hem från mässan, men det var bara att ta nya tag..
 
Lördagkvällen bjöd även den på öl i Gamla Stan, denna gång lite finare och lite godare i tunnlarna hos Monks!
Herregud vilket ställe, alla som gillar öl borde besöka detta ställe, en fröjd för ögat och smaklökarna!
 
På Söndagen var det lite lugnare med folk och vi fick igång försäljningen ordentligt på vårt bord. Jag gick lite innan stängning och då hade jag iaf sålt så det täckte alla tryckeri kostnader vilket kändes bra.
Men alla fina kommentarer värmde så mycket mer.
 
Under mässan införskaffade mig bla:
Monster, Monster, Monster-av Hans Arnold & H. C. Artmann
(Förlaget Sanatorium hade många vackra och spännande böcker)
Ett signerat Herman Hedning album, där det ingick en Herman Hedning öl!
Evig Geten av Calle Krantz
Ett signerat exemplar av Valhall nr5 av Peter Madsen.
 
Sen råkade jag även köpa:
My Little Pony nyckelring, bokmärke och vykort. Galet söta!
En zombie print av Kronprinsessan Viktoria med familj.
 
Känns lite...men tror inte att jag har glömt något.
I år satsade jag på kvalitet och inte kvantitet haha Det fanns mycket mer jag vela ha men bestämde mig för att hålla tillbaka lite. Gick inte ens till Sci-Fi bokhandeln eller Comic Heaven heller..!
 
En bildbooooom:
På The Liffey
Denninger och Oscar vi vårt bord.
Det Ökända SOS fanzinet...
På Monks, "Öl är Kultur"
Jag och Oscar var och inspekterade Herr Skogängs utställning
Egen egen Odin! Hur coolt var inte det!?!
 
Det får vara allt för denne gång!
En otroligt lyckad mässa och härlig helg! Stort tack till alla som ordnande och bidrog!
Ses nästa år!
 
 
 
2013, Stockholms internationella seriefestival, gamla stan, herman hedning, illustration, kulturhuset, malörtförlag, monks, mässa, nosebleed studios, sanitorium förlag, serier, stockholm, uppsala comix, öl,