I somras blev det klart att jag och min bättre hälft ska hyra farmor och farfars gamla hus, så just nu håller vi på med att renovera och flytta in i det.
Det är kartonger och färg överallt!
 
Bäst av allt med detta är att jag kommer få en egen ateljé!! Det rummet är nog det som är närmst att bli färdigt.
Tack vare en polare till Viktor har jag trillat över världens retro-ritbord: ett gammalt Nike, Eskilstuna från någon gång på mitten av 1900-talet (enligt Bukowskis sida)
Det är super stort och väger en hel del. Kan inte vänta tills jag får börja använda det!

På Viktors gamla jobb fick vi även tag på 3 gamla skrivbord, alla i apatisk-dötrist faner, men efter en tripp till färghandeln står det snart tre färdigmålade nya bord i färgen Doom-Purple! Det behövs något lager färg till innan dom är färdiga..

Och förutom dom så köpte jag även med mig ett ljusbord från högskolan. Det ska också målas i någon trevlig färg. Har inte bestämt vilken bara. Kan man ha för mycket lila? ^^
 
Det är en av anledningarna till varför det är så dött här, jag har fullt upp med hus, innebandy, jobb, beställningar, hästar, sova och lite till. Knappt en ledig minut.
Bjuder iaf på några kassa mobilbilder, men snart är det slut på dom tiderna, har investerat i en ny Samsung Galaxy S4! Självklart är även den lila...
Efter ett lager färg..
 
 
(inte mitt bord, men så ser det ut, förutom den mystiska "rit-mätar-saken" högst upp)
 
 
 
 
 
bord, lila, reovering, ritbord,