Förväntningarna inför denna kväll var inte så höga; i Edsbyn och bara band man redan sett hundrasjuttioelva gånger, men vi tänke att man får passa på när tillfälle bjuds. Support your locals när det väl händer något här uppe.
Så sagt och gjort vi begav oss dit..och hade en helt awesome kväll! 

Lillasyster levererade en riktig urladdning och med klassiker som "Så Jävle Bra" och "Berätta det för Lina". Även "Lok står när dom andra faller". Så jäkla värt! Hade glömt bort hur röj dom är att se.
Mustasch var inte sämre dom heller, när Ralfs stämma ljuder "Bring Me Everyone, I need to hurt someone" är det svårt att stå still. Båda banden har hög lägsta nivå och man blir sällan besviken. Med några kalla innanför västen är det alltid kul att röja till dem.

På "VIP-scenen" spelade Doka och Beating Moss. Båda banden med polare till oss i.
Det är de enda jag tyckte var värdelöst. Alla borde fått möjlighet att se de banden. De hade kunna dragit VIP området annorlunda så övriga gäster också kunde ha fått lyssna på dem framme vid scenen. Men annars var det rätt nice område och skön stämning.
Kvällens bildbomb:
 
Beating Moss
Lillasyster
DOKA
 
Så jag och Rocksis var mer än nöjda när kvällen tog slut!
Fick komplimanger av både Martin i Lillasyster och Emilia Lee, så jag blev sjukt smickrad!
Annars så åkte jag skateboard, hängde knäveck, sjöng mig hes och åt kakor backstage. Kvällen avslutades med Chili Cheese. Svårt att begära mer. Vi kommer nästa år också!
 
 
 
Doka, Edsbyn, Lillasyster, Metal Park, Mustasch, beating moss, foto, rock n roll, rockfoto,

Kommentera

Publiceras ej